AlpenParks Hotel & Apartment Central - Dest Travel

AlpenParks Hotel & Apartment Central

(0 Ocene)
Od

979.00 € / po osobi

najam / noćenje sa doručkom

  • 7 Dana
  • 22. Decembra
  • Austrija, Zell am See

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

Lokacija: AlpenParks Hotel & Apartments Central

AlpenParks Hotel & Apartments Central je apartmansko hotelski kpmpleks u centru Zell am See-a, oko 400m udaljen od žičare City Express.

Sadržaj hotela: wellness: finska sauna i aromatična sauna sa prostorom za odmor, recepcija, restoran, bar, dečja igraonica, skijašnica, parking

Ishrana: u apartmanima usluga je na bazi najma; u sobama usluga je na bazi noćenja sa doručkom – posluženje švedski sto.

Više o mestu: Zell am See

Sadržaj apartmana/soba: 

Apartmani: dnevni boravak sa kuhinjom, delom za ručavanje i sofom za dvoje dece do 16 godina, LCD TV, wifi (besplatno), balkon ili terasa, kuhinjska niša, mašina za posuđe, frižider, kuhinjske krpe, sat TV, peškiri, fen za kosu, posteljina. 

1/2 soba standard – veličine oko 20 m2, bračni ležaj, sat TV

1/2-4 Alpine studio: veličine oko 40 m2 jedna spavaća soba

1/4-6 Alpine Classic veličine oko 60m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, za najviše 4 odrasle osobe i 2 dece do 16 godina

1/4-6 Alpine Comfort: veličine oko 70m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, za najviše 4 odrasle osobe i 2 dece do 16 godina

1/4-6 Alpine Superior:  veličine oko 60-70 m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, pogled jezero ili planina, za najviše 4 odrasle osobe i 2 dece do 16 godina

1/6-8 Alpine Dreams: veličine oko 76-92 m2, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, za najviše 6 odraslih osoba i 2 dece do 16 godina.

CENA UKLJUČUJE:
• smeštaj na bazi noćenje sa doručkom – posluženje švedski sto
• wifi
• parking

CENA NE UKLJUČUJE:
• međunarodno putno osiguranje (ski doplatak) – mogućnost kupovine u agenciji,
• individualne troškove putnika.

OBAVEZNA DOPLATA – plaćanje na licu mesta:
• boravišna taksa 1,10€ dnevno po osobi

NAPOMENA: dolazak u smeštaj u periodu od 15h-18h. Kasniji dolazak (posle 18h) potrebno je najaviti na kontakt telefon koji se dobije na vaučeru. Ukoliko se kasniji dolazak ne najavi, kazna je 50€

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA – plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.
UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sadržaj

  • - klima uredjaj
  • - wifi internet
  • - terasa
  • - TV sat
  • - SPA centar
  • - parking

AlpenParks Hotel & Apartment Central Sobe

AlpenParks Hotel & Apartment Central Apartmani

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “AlpenParks Hotel & Apartment Central”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/