Apartmansko naselje Almresort - Dest Travel

Apartmansko naselje Almresort

(0 Ocene)
Od

789.00 € / po osobi

Najam / Polupansion

 • 7 Dana
 • 22. Decembra
 • Austrija, Gerlicen

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

Apartmansko naselje sa 140 apartmana na sunčanoj strani Alpa, na visini od 1500 mnv, 300m od žičare, ski in/out (uz dobre snežne uslove). Do naselja se stiže 9 km dugom planinskom cestom iz Treffena (cena planinske ceste uključena u cenu).

Sadržaj hotela: u glavnoj zgradi se nalazi recepcija, restoran – proširen i renoviran, market, bazen, wellness centar – potpuno renoviran, igraonica i apartmani za goste koji koriste polupansion. U drugoj zgradi, udaljenoj 100 metara se nalaze apartmani za goste koji borave na bazi najma.U sklopu naselja: recepcija, restoran, market, garaža, igraonica za decu sa animacijom, wellness centar, finska sauna, bazen, skijašnica.

 Ishrana:Usluga polupansion plus: doručak (posluženje švedski sto), popodnevna užina – nakon skijanja, večera (posluženje švedski sto)

Više o mestu: Gerlitzen

Sadržaj apartmana:

Svi apartmani sadrže: balkon ili terasu, kupatilo, trpezariju, kuhinjsku nišu, aparat za kafu.

Apartman za 2/4 osobe Sonnen (usluga najam) ili Junior suite (usluga polupansion):  veličine oko  53m2;  dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo  Apartman  je prikladan za dvoje odraslih i dvoje dece do 18. godina;

Apartman za 4/6 osoba Almsuite (usluga najam) ili Waldtratte (usluga polupansion): veličine oko 73 m2; dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, soba sa 2 ležaja, kupatilo. Apartman je prikladan za četvoro odraslih i dvoje dece do 18. godina

Napomene: U apartmanima koji su na bazi polupansiona je zabranjeno kuvanje.

ORGANIZOVANA ŠKOLA SKIJANJA U TERMINU  05.01.-10.01. i 05.01.-12.01.

 • Škola skijanja je organizovana za polaznike od navršenih 6 godina
 • 5.1.-10.1.- 5-dnevna ski škola (početak 6.1. nedelja, završetak 10.1. četvrtak)

Cena škole skijanja po osobi iznosi: 146€  ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

 • 5.1.-12.1.: 6-dnevna ski škola (početak 6.1. nedelja, završetak 11.1. petak)

Cena škole skijanja po osobi iznosi: 173€  ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

 • Završno takmičenje je 10.01. Dnevna obuka traje od nedelje do petka u terminu od 10h do 14h sa pauzom u trajanju od 45 minuta. Za vreme pauze roditelji su dužni preuzeti decu i vratiti ih instruktoru u dogovoreno vreme.

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 8 osoba u jednoj grupi formiranoj prema nivou znanju skijanja.

Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba, odnosno do 12 osoba u grupama iznad 6 godina skijanja.

Mogućnost individualnih časova uz dogovor sa instruktorom na licu mesta.

DEČIJI VRTIĆ NA SNEGU 05.01. – 10.01. i 05.01. – 12.01.2019.

 • Organizovan je za decu uzrasta od 4 do 6 godina.
 • Deca koja pohađaju dečji vrtić na snegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kacigu).
 • Nastava je prilagođena uzrastu dece.
 • Dnevna obuka traje od nedelje do petka, od 10h do 14h sati sa jednosatnom pauzom. Za vreme pauze roditelji su dužni preuzeti decu i vratiti ih instruktoru u dogovoreno vreme.
 •  Kada deca imaju obuku na dečjem poligonu ski pass nije potreban, ali ukoliko idu na ski lift i staze, Bambini dnevna karta iznosi 9€, dvodnevna 14€, trodnevna 19€.
 • 5 dana (5.1.-10.1., početak 6.1. nedelja, završetak 10.1. četvrtak)

Cena dečjeg vrtića na snegu po osobi iznosi: 173€ ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

 • 6 dana (5.1.-12.1., početak 6.1. nedjelja, završetak 11.1. petak)

Cena dečjeg vrtića na snegu po osobi iznosi: 199€ ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

Cena ski škole i ski vrtića ne uključuje obaveznu ski kartu. Ski škola i ski vrtić su organizovani na hrvatskom jeziku.

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smeštaja. Iz organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mesta nije moguća

VAŽNE NAPOMENE: U slučaju manjeg broja polaznika zadržavamo  pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na uzrast polaznika odnosno pravo izmene cene škole skijanja kao i otkaza organizacije škole skijanja.

Uplata ski škole ne podleže refundaciji u slučaju otkaza aranžmana.

05.01. – 12.01.2019

!!!! SKIJAJ I UŠTEDI DO 325€ !!!!

APARTMANSKO NASELJE ALMRESORT 3*SUP

 • SMEŠTAJ NA STAZI ● POLUPANSION ● SKIPASS 6 DANA ● BAZEN ● WELLNESS ● PARKING ● WIFI

za rezervacije do 31. OKT

porodica  2 odraslih + 1 ili 2 dece do 6 god

1.519€  = UŠTEDA 200€

porodica 2 odraslih + 1 dete do 6 god i 1 dete do 14 god

porodica 2 odraslih i 1 dete do 14 god

1.889€ = UŠTEDA 275€

porodica 2 odraslih + 2 dece do 14 god

2.269€ = UŠTEDA 325€

 • CENE SU IZRAŽENE U € PO PORODICI
 • CENA UKLJUČUJE: smeštaj na bazi polupansiona,  skipass 6 dana Gerlicen, korišćenje bazena i wellness centra, parking, putarinu za ulazak u naselje
 • CENA NE UKLJUČUJE : međunarodno putno (ski) osiguranje – mogućnost kupovine u agenciji; individualne troškove putnika; boravišna taksa na licu mesta
 • NAPOMENA:  ne postoji mogućnost umanjenja za skipass.

Napomena 1: 

****Minimum punoplatavih u 1/2+2 junior suite su 2 osobe, u 1/4+2 suite su 3 osobe.

CENA UKLJUČUJE:
• smeštaj na bazi polupansion plus usluge- doručak i večera posluženje švedski sto, popodnevni snack nakon skijanja (testenina, supe, salate),
• korišćenje bazena i saune,
• posteljina i peškiri,
• 1 garažno mesto po apartmanu,
• skijašnica,
• konačno čišćenje, putarina za alpsku cestu,
• troškove organizacije.

OBAVEZNA DOPLATA – na licu mesta
• boravišna taksa 3,50 eur/osoba/dan (stariji od 17 g.), 1,50 eur/dete do 17 godina/dan

DOPLATE – na licu mesta
• kućni ljubimci (uz prethodnu najavu) 10€ dnevno.
• krevetac za bebu (do 2 god) – 10€ dnevno

CENA NE UKLJUČUJE:
• međunarodno putno osiguranje (ski doplatak) – mogućnost kupovine u agenciji.
• individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA – plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.
UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sadržaj

 • - terasa
 • - wifi internet
 • - TV sat
 • - parking
 • - bazen
 • - pristup žičari bez prevoza

Almresort Polupansion Cenovnik

Almresort Najam Cenovnik

Almresort Skipass

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Apartmansko naselje Almresort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

 • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/