Apartmansko naselje Kirschleitn Grosswild - Dest Travel

Apartmansko naselje Kirschleitn Grosswild

(0 Ocene)
Od

79.00 € / po apartmanu / po danu

  • 7 Dana
  • 7. Decembra
  • Austrija, Bad Klajnkirhajm

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

 Apartmansko naselje se nalazi na 400 m od naselja Kleinwild, u mestu St. Oswald.

Sadržaj apartmana: 

U okviru apartmanskog naselja su restoran, dečija igraonica, celodnevna animacija za decu i saune.

Više o mestu: Bad Kleinkirchheim

Sadržaj apartmana:

APARTMAN NockBerge – velikičine oko 35m2. Presoblje, renovirana kuhinja, komforna dnevna soba sa sat tv, trpezarija i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i toalet. Apartman je za maksimalno 2 odraslih i 2 dece do 14 godina. 

TIP TAL – 2 sofe na razvlačenje u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.

TIP GIPFEL – sofa i bračni ležaj u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.

APARTMAN NockNatur – veličine oko 55m2. Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i posebno toalet.  Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 6 osoba. 

APARTMAN NockLux – veličine oko 70m2.  Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, spavaća soba sa krevetima na sprat i dodatnim ležajem, 2 kupatila sa tušem i infracrvena sauna.  Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 7 osoba. 

TIP TAL – standardna opremljenost

TIP GIPFEL – renovirani, vrlo udobni i uređeni u tradicionalnom stilu sa rustičnim podnim pločicama. Kupatila u apartmanima  poseduju fen za kosu, preparate za ličnu higijenu, neka kupatila su sa kadom. Kuhinje sadrže mikrotalasnu, mašinu za posuđe i “nespresso” aparat. Kaljave peći, moderni ravni televizori i besplatan internet su još neke pogodnosti u apartmanima.

CENA UKLJUČUJE:
● smeštaj u izabranom apartmanu na bazi najma
● peškire i posteljinu
● promenu posteljine 1 nedeljno
● korišćenje interneta
● korišćenje saune ( 5 dana u nedelji)
● šatl bus do termi.

CENA NE UKLJUČUJE:
● turističku taksu – odrasli 2.92€ dnevno po osobi , deca do 16 god 0,42€ dnevno po osobi (plaćanje na licu mesta)
● svakodnevno čišćenje apartmana 30€ po apartmanu (plaćanje na licu mesta)
● depozit prema cenovniku po apartmanu – plaćanje na licu mesta. ● ski pass (osim u terminu 09/03 – 30/03/2019) – kupovina na licu mesta.
● međunarodno zdravstveno putno (ski ) osiguranje – mogućnost kupovine u agenciji
● individualne troškove.

NAPOMENA: doručak se suluži u naselju Grosswild, večera u naselju Kleinwild – rezervacija i uplata na licu mesta. Večera za decu uključuje i sokove iz aparata

DODATNO:
● u periodu 07/12 – 22/12/2018 25% popusta na spa i ski karte
● u periodu 05/01 – 08/03/2019 deca uzrasta 6-12 godina skijaju za 6€, ukoliko roditelj kupi 6dnevni skipass (1 roditelj = 1 dete)
● u periodu 09/03 – 30/03/2019 – skipass uključen u cenu i 50% popusta na cenu ulaznice u terme Romerbard (osim saune).

PROGRAM PUTOVANJA: ● 1. dan – dolazak u smeštaj posle 15h. Smeštaj u izabrani apartman. Noćenje. ● 2. – 7. dan – slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. ● 8. dan – napuštanje smeštaja najkasnije do 10h. Kraj programa.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA – plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.
UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sadržaj

  • - wifi internet
  • - dozvoljeni ljubimci
  • - terasa
  • - TV sat
  • - parking

Kirschleitn Grosswild Cenovnik

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Apartmansko naselje Kirschleitn Grosswild”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/