Falkensteiner Hotel Sonnenalpe - Dest Travel

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

(0 Ocene)
Od

99.00 € / po osobi

Pun pansion

 • 3 Dana
 • 7. Decembra
 • Austrija, Nasfeld

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

Lokacija: Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

Hotel se nalazi na stazi na nadmorskoj visini 1500 m nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski lifta i dečje ski škole. Hotel ima sopstveni podrum vina i odličnu kuhinju. Predstavlja idealan hotel za porodice sa decom.

Sadržaj hotela: moderno opremljen, tri tipa standardnih i porodičnih soba, kao i family suite sobe. Poseduje restoran, bar, wellness centar Acquapura Spa na 1700 m2 sa bogatim sadržajem koji uključuje otvoren i zatvoren bazen, fintes, saune, masaže, kozmetičke usluge, relax prostor, tobogan za decu, igraonica, oprema za bebe (stolove za presvlačenje, stolice, kade), besplatna usluga čuvanja dece od 3 do 14 god. (po dogovoru), internet (uz doplatu), parking.

Ishrana:  pun pansion 

Više o mestu: Nassfeld

Sadržaj hotela:

DVOKREVETNA COMFORT (cca 24 m2) za max. 2 odrasle osobe: sobe ovog tipa mogu biti povezane za porodice sa decom. Modernog dizajna, imaju TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon.

DVOKREVETNA SUPERIOR (cca 30 m2) za max. 2 odrasle osobe i 1 dete do 14 god: bračni krevet, TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon, u nekim sobama garnitura za sedenje odvojena pregradom.

DVOKREVETNA DELUXE (cca 32 m2) za max. 2 odrasle osobe i 1 dete do 14 god: imaju pregradni zid i sofu, TV, telefon, sef, frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon.

JUNIOR SUITE (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: porodični apartman, modernog dizajna za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se iz kombinacije dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavaće sobe, sa posebnim delom za decu gde se nalazi krevet na sprat (180 cm dužina decijih kreveta). Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu. Nalazi se u glavnoj zgradi.

FAMILY COMFORT (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: porodični apartman, modernog dizajna za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se iz kombinacije dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavaće sobe, sa posebnim delom za decu gde se nalazi krevet na sprat (180 cm dužina decijih kreveta). Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu.

FAMILY SUPERIOR (cca 50 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god:porodična soba, veoma komforna soba za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se od prostorije sa 2 dva bračna kreveta ili jednim bračnim i jednim singl ležajem, dnevne sobe sa velikim kaučem.  Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu. 

 FAMILY DELUXE (cca 65 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god:porodična soba, veoma komforna soba za dvoje odraslih i 2-3 deteta. Sastoji se od prostorije sa 2 dva bračna kreveta, dnevne sobe sa velikim kaučem.  Porodične sobe imaju TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu.     

 FAMILY SUITE „Sonnenalpe” (cca 70 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2-3 dece do 14 god: sastoji se od dnevne i dve spavaće sobe. Ima kupatilo sa tušem i toalet. U suitu se nalazi TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, fen za kosu, kafe aparat, lođu.     

CENA UKLJUČUJE:
• smeštaj na bazi punog pansiona
• piće dobrodišlice
• flaša vode u sobi na dan dolaska
• sokovi za decu tokom boravka u Falky land-u
• korišćenje wellness i spa centra
• čuvanje dece
• oprema za bebe
• wifi
• parking

CENA NE UKLJUČUJE:
• međunarodno putno (ski osiguranje) – mogućnost kupovine u agenciji
• individualne troškove putnika

OBAVEZNE DOPLATE – plaćanje na licu mesta:
• boravišna taksa prema loklanom cenovniku
• novogodišnja večera za starije do 15 god – 130€ po osobi

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sadržaj

 • - klima uredjaj
 • - terasa
 • - TV sat
 • - SPA centar
 • - bazen
 • - parking
 • - pristup ski stazi bez prevoza

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Falkensteiner Hotel Sonnenalpe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

 • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/