Hotel Babin Zub - Dest Travel

Hotel Babin Zub

(0 Ocene)
Od

196.00 € / po osobi

noćenje sa doručkom / polupansion / pun pansion

 • 7 Dana
 • 15. Decembra
 • Stara planina

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

Lokacija:  Hotel se nalazi na Crnom vrhu u blizina skijališta. Hotel raspolaže besplatni wi/fi internetom u celom hotelu,i skijašnicom.  Hotel Babin zub se nalazi u gustoj bukovoj šumi, tik uz poznati planinarski dom Babin zub a ispod istoimenog vrha po kome je dobio ime, na nadmorskoj visini od 1.577 mnmv, a na 8 km udaljenosti od najvišeg vrha Stare planina Midžora.
Hotel Babin zub je izgradjen 2000 godine i poslovao je u okviru preduzeća Elektroprivreda Srbije ondosno pod upravom EPSTOURS-a. Hotel, je prestao da radi tokom 2014. godine a 2017. god. ga je je preuzelo preduzeće Stara planina Resort, koje će njime upravljati zajedno sa JP Stara planina. Hotel Babin zub tako je postao deo preduzeća Stara planina Resort i u državnom je vlasništvu. Pod novim rukovodstvom je ponovo otvoren sredinom decembra 2017 godine.
Jedan od vrhova planinskog masiva Stara planina jer i Babin zub koji se nalazi na 1785 mnmv. Zapadna strana je karakteristična po vertikalnim odsecima stena. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva. Visina stenovitog vrha je 200m i na isti se ne preporučuje uspon nepripremljenim i neopremljenim gostima / turistima.
Hotelski sadržaji: Recepcija, restoran, banket sala, sala za sastanke, skijašnica, kafana, mini prodavnica, besplatni WIFI internet. Zabavni sadržaj: TV i kamin sala. Sportski tereni: teren za male sportove (odbojka, košarka) koriste se leti.
Tip smeštaja: 
 
Smeštajni kapacitet: 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i TV.
Dvokrevetne sobe veličine oko 16,2 sa krevtima 190 x 90, lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-2 osobe. 
 
Trokrevetne sobe veličine oko 20m2 sa krevetima 190 x 90. lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-3 osobe.
 
Apartmani su veličine 25m2, francuski ležaj 140 x 190, sofa u dnevnom boravku, lcd tv, telefon, kupatilo, mini bar (uz naplatu). Apartmani su za maksimalno 1-3 osobe ili 2 odraslih oi dvoje dece (deca dele ležaj). 

POPUSTI ZA DECU:

 • deca do 4 godine – besplatno, dele ležaj● stariji od 15 godina / treća odrasla osoba 10% popusta ● jedna odrasla osoba i jedno dete – dete plaća punu cenu  ● deca do 4 godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi – odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno ●

CENA UKLJUČUJE:

 • Ukjučeno u cenu: Izabrana usluga ● Pun panison – buffet doručak, (kafa čaj) A la carte ručak & A la carte večera  ( Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge)● Polupansion- buffet doručak, (kafa čaj) & A la carte večera ● Noćenje sa doručkom – buffet doručak (kafa čaj) ● Besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama ● Besplatno korišćenje skijašnice za odlaganje skija

CENA NE UKLJUČUJE:

 • boravišnu taksu – odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju ● hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 11 din dnevno po osobi.

DOPLATE:

 • doplata za jednokrevetnu sobu je 20€ dnevno ●kućni ljubimci 9€ dnevno (maksimalno do 10kg)

Uslovi i način plaćanja:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).


 

Sadržaj

 • - wifi internet
 • - terasa
 • - TV sat
 • - parking

Hotel Babin Zub Cenovnik

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Hotel Babin Zub”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

 • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/