Hotel Board - Dest Travel

Hotel Board

(0 Ocene)
Od

386.00 € / po osobi

Polupansion

  • 7 Dana
  • 23. Decembra
  • Bosna i Hercegovina, Jahorina

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

www.hotelboard-jahorina.com

Jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu hotelskog restorana, a gosti mogu da uživaju u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima na raspolaganju igraonica. U sastavu hotela su i ski rental, skijašnica i parking.

Hotel ima 26 soba, 5 studija i lux apartman. Sve sobe su komforne i moderno opremljene i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon i mini bar. Lux apartman u svom sastavu ima i đakuzi.

POPUSTI:

  • decado 6 god u pratnji dvoje odraslih u sobi/apartmanu – gratis ● deca 6-12 god 50% popust u sobi sa dvoje odraslih ● treća odrasla osoba u sobi na pomoćnomležaju 30% popusta.

CENA UKLJUČUJE:

  • smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera – posluženje švedski sto – ukoliko je više od 10 osoba) ●korišćenje wellness centra (bazen, sauna, parno kupatilo u trajanju od 120min dnevno) ● korišćenje fitness centra 60min dnevno.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • boravišna taksa 1,3eur dnevno po osobi  plaćanje u agenciji za starije od 12 god ● hotelsko osiguranje dnevno po osobi 0,30€.

DOPLATE:

  • jednokerevtna soba 60% od redovne cene ●obavezna doplata za novogodišnju svečanu večeru 50eur po sobi.

Uslovi i način plaćanja:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu INTESA banke na dan uplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

Hotel Board Cenovnik

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Hotel Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/