Hotel Goldried - Dest Travel

Hotel Goldried

(0 Ocene)
Od

1,559.00 € / po osobi

Polupansion

 • 7 Dana
 • 22. Decembra
 • Austrija, Matrei

OTKAZI I PROMENE

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST”-a

Lokacija: Hotel Goldried nalazi se na nadmorskoj visini od 1000m sa predivnim pogledom na mesto. Skibus stanica se nalazi 50m od depadansa i 100m od glavne zgrade hotela. Apartmani Goldried se nalaze 200m od hotela.

Sadržaj hotela: wifi, nekoliko restorana, dnevni bar, nov wellness centar koji se prostire na 1000m2 sa panoramskim pogledom na planine, đakuzi, zatvoren bazen, dečji bazen, finska sauna, bio sauna, infracrvena sauna, parno kupatilo, igraonica, bilijar, pikado, lift, garaža

Ishrana: polupansion – doručak posluženje švedski sto, večera izbor meni. U apartmanima usluga je na bazi najma – mogućnost doplate za polupansion

Više o mestu: Matrei

Sadržaj soba i apartmana:

1/2 soba – renovirana: veličine oko 20 m2 sa 2 kreveta, terasa ili balkon, sat TV, fen za kosu

1/2+2 soba – renovirana: veličine oko 35 m2 isto kao 1/2 sobe samo što imaju veliki garderober u sklopu koje je mašina za sušenje veša; neke od ovih soba imaju 2 dodatna ležaja. 

1/2-4 apartman Goldried Park: velične oko 45 m2, dnevna soba s duplim ležajem na izvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem.

1/4-6 apartman Goldried Park: veličine oko 55 m2, dnevna soba s duplim ležajem na izvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaća soba s krevetima na sprat. 

1/6-8 apartman: veličine oko 90 m2, dvoetažni, u prizemlju dnevna soba sa ugaonom garniturom koja se izvlači u 2 ležaja, kuhinja, na spratu 2 sobe sa krevetima na sprat, 1 soba s bračnim ležajem.

ORGANIZOVANA ŠKOLA SKIJANJA U TERMINU 05.01. – 12.01.2019.

 • Škola skijanja je organizovana za polaznike od navršenih 6 godina.
 • 6-dnevna ski škola sa početkom 06.01. a završno takmičenje je 11.01. Dnevna obuka traje od nedelje do petka u terminu od 10h do 14h sa pauzom u trajanju od 45 minuta. Za vreme pauze roditelji su dužni preuzeti decu i vratiti ih instruktoru u dogovoreno vreme.
 • Cena škole skijanja po osobi iznosi: 173€  ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 8 osoba u jednoj grupi formiranoj prema nivou znanju skijanja.

Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba, odnosno do 12 osoba u grupama iznad 6 godina skijanja.

VAŽNE NAPOMENE: U slučaju manjeg broja polaznika zadržavamo  pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na uzrast polaznika odnosno pravo izmene cene škole skijanja kao i otkaza organizacije škole skijanja.

Uplata ski škole ne podleže refundaciji u slučaju otkaza aranžmana.

Mogućnost individualnih časova uz dogovor sa instruktorom na licu mesta.

DEČIJI VRTIĆ NA SNEGU 05.01. – 12.01.2019.

 • Organizovan je za decu uzrasta od 4 do 6 godina.
 • Deca koja pohađaju dečji vrtić na snegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kacigu).
 • Nastava je prilagođena uzrastu dece.
 • Dnevna obuka traje od nedelje do petka, od 10h do 14h sati sa jednosatnom pauzom. Za vreme pauze roditelji su dužni preuzeti decu i vratiti ih instruktoru u dogovoreno vreme.
 • Cena ski vrtića po osobi iznosi: 186€  ***Cena podrazumeva da je smeštaj rezervisan u agenciji.

Cena ski škole i ski vrtića ne uključuje obaveznu ski kartu. Ski škola i ski vrtić su organizovani na hrvatskom jeziku.

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smeštaja. Iz organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mesta nije moguća

CENA UKLJUČUJE:

• smeštaj na bazi polupansiona (doručak – posluženje švedski sto, večera izbor meni)
• besplatni wifi,
• 1 parking mesto po sobi (u zavisnosti od raspoloživosti) u garaži “Goldreid Park” (200m od glavne zgrade – ulaz primeren za automobile do max. visine 2 m), ili na otvorenom parkingu Kircherweg (300 m od glavne zgrade, u zavisnosti od raspoloživosti),
• korišćenje wellness centra sa 1 torbom za kupanje koja uključuje peškir
• korišćenje dečje igraonice za mlade,
• korišćenje prostorije za ski opremu,
• ski bus,
• 15% popusta na iznajmljivanje ski opreme (Sportsteiner),
• opuštanje u hotelskom Apres Ski hut “Muhbar” (pića uz doplatu na licu mesta),
• besplatan ulaz u nacionalni park “Hohe Tauern” (najveći nacionalni park u centralnoj Europi).

CENA NE UKLJUČUJE:
• međunarodno putno osiguranje (ski doplatak) – mogućnost kupovine u agenciji,
• individualne troškove putnika.

POPUSTI na pomoćnom ležaju (u pratnji 2 punoplative osobe):
• dete do 6 godina besplatno
• dete 6-13 godina 65% popusta
• dete 13-18 godina 50% popusta

OBAVEZNA DOPLATA:
• boravišna taksa 2,50 eur/osoba/dan (stariji od 15 g.) – plaćanje na licu mesta.

DOPLATA – plaćanje na licu mesta:
• garaža 10€ dnevno,
• kućni ljubimci 12€ dnevno,
• krevetac 22€ za 7 dana,

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – Dolazak u smeštaj i ulazak u sobe posle 15:00.
2. – 7. DAN – Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8. DAN – Napuštanje soba do 09:00. Kraj programa.

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA – plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.
UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Važne napomene
Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimum putnika u porodičnim sobama je uvek dvoje odraslih i dvoje dece. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela (ukoliko nije dugačije naznačeno), osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slicno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važeceg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.

OPŠTE NAPOMENE
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomocnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)
Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sadržaj

 • - wifi internet
 • - terasa
 • - TV sat
 • - SPA centar
 • - bazen

Hotel Goldried hotelski smeštaj cenovnik

Hotel Goldried apartmanski smeštaj cenovnik

Hotel Goldried skipass

(0 Ocena)

Trenutno nema ocena.

Prvi oceni “Hotel Goldried”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

 • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/