Budva

Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a to je neponovljiva lepotu sunca, mora, kao i niska bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Panoramom budvanske rivijere rasprotranjeni su slikoviti, prirodnim lepotama prožeti gradići koji ovom dijelu obale daju neponovljivu draž. Izdvajaju se Sveti Stefan , Pržno i Petrovac. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve . Turistički sadržaj ovog grada obogaćuju i tradicionalne manifestacije kulture, zabave, nauke. Posebna priča je noćni život po kome je Budva takođe poznata, njene ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira i sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava. Na kraju tu je i tradicionalno gostoprimstvo koje ce Vaš boravak ovde učiniti još ugodnijim. Grad teatar jedna je od manifestacija po kojoj je Budva prepoznatljiva na prostorima bivše Jugoslavije i u Evropi, a osnovan je sa ciljem da poboljša turističku ponudu. Ljubitelji pozorišta, koncerata, književnih večeri, kako poznatih tako i književnika koji treba da se afirmišu, likovne i muzičke umetnosti, mogu uživati u raznovrsnosti programa koji traje od sredine jula do kraja avgusta. Krajem juna međunarodni muzički festival “Pesma Mediterana” okuplja brojna poznata imena iz sveta muzike, od kojih većinu tokom čitavog leta možete sresti u metropoli turizma, a održava se tri noći na Trgu Slikara ispred zidina Starog grada. Pored takmičarskog diela domaćih i stranih izvođača u mediteranskoj i pop muzici, u revijalnom dielu se predstavljaju svetski poznata imena iz sveta muzike i mode.

HOTEL “PARK” *** Budva je jedan od najstarijih gradovna Jadranskom…

7 Dana
(0 Ocena)

246.00 €

HOTEL “PARK” *** Budva je jedan od najstarijih gradovna Jadranskom…

10 Dana
(0 Ocena)

415.00 €

VILE HOTELA “PARK” * Budva je jedan od najstarijih gradova…

7 Dana
(0 Ocena)

106.00 €

VILE HOTELA “PARK” * Vile hotela “Park”* Budva čini kompleks…

10 Dana
(0 Ocena)

165.00 €

HOTEL “PRINC” **** Budva je jedan od najstarijih gradova na…

1 Dan
(0 Ocena)

28.00 €

Rafailovići

Rafailovćii su malo primorsko mesto kamenih kuća koje se nalazi između Budve i Svetog Stefana, koje je danas izraslo u atratktivno letovalište sa ambijentom primorskog mesta i brojnim sadržajima za ugodan odmor. Smešteno je na samo nekoliko kilometara od Budve, na završetku zaliva i velike Bečićke plaže, koja je još 1935. godine u Parizu dobila Grand Prix za najlepšu prirodnu plažu na Mediteranu.

HOTEL „ŠUMADIJA” se sprema za novu letnju sezonu u kojoj…

1 Dan
(0 Ocena)

25.00 €

Čanj

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Sutomora. Čanjska uvala, u kojoj se nalazi ovo naselje, ima jednu od najlepših šljjunkovitih plaža na crnogorskom primorju, koja se prostire dužinom od 1200 metara. Prednost ovog letovališta je to što je izolovano od velikih saobraćajnica, pa čitava porodica može da uživa u prijatnom odmoru. Toplo more, peščana plaža, prijatna sredozemna klima, plavetnilo i parkovi uticali su na to da Čanj postane jedno od najposećenijih turističkih destinacija u Crnoj Gori. Turističko naselje “Biserna obala” Čanj ima oko 1700 kreveta sa preko 900 soba u hotelima “Biserna obala” , “Zlatibor”, depadansima “Bakar” i “Krušik” i paviljonima. Naselje ima tri restorana sa preko 1200 mesta, letnje bašte i terase, aperitiv i kafe bar i poslastičarnicu. Posebno je pogodno za porodice sa malom decom, zbog zabrane saobraćaja u naselju.

Hotel “ZLATIBOR” i Krušik - ČANJ nalazi se između Petrovca…

1 Dan
(0 Ocena)

29.00 €

Petrovac

Petrovac je divno primorsko mesto sa blagom mediteranskom klimom. Ušuškan u bujno rastinje maslina, pomorandži, lovora i limuna, sa dugom peskovitom plažom i brojnim peskovitim uvalama, ovaj gradić pruža savršene uslove za porodičan odmor.

HOTEL VILE OLIVA **** Petrovac je divno primorsko mesto sa…

1 Dan
(0 Ocena)

46.00 €

Herceg Novi / Igalo

Kada jednom provedete svoj odmor u Herceg Novom, to će za vas biti grad koji će vam uvek nedostajati, grad u koji ćete želeti da se ponovo vratite. Smešten na ulazu u jedan od najlepših zaliva sveta-Boki Kotorskoj, utonuo u raskošno zelenilo, opasan šestovekovnim tvrđavama i zidinama, ovaj grad je prava riznica multikulturnog nasleđa nastalog susretanjem raznih naroda i civilizacija. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom na Jadranskom moru i sa preko dvesta sunčanih dana tokom godine što ga čini jednim od najprijatnijih mesta za odmor na Crnogorskom primorju. Svako ovde može naći svoje mesto za odmor i zabavu, ako ovom dodamo i dobru saobraćajnu povezanost, onda je Herceg Novi, pravi izbor za Vas…

Igalo je poznato kao turističko mesto, a zahvaljujući radioaktivnom -…

1 Dan
(0 Ocena)

26.00 €

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/