Dest Kampovi - Dest Travel

BEST kamp - Mitrovac na Tari

Prolećno, zabavno - edukativna škola u prirodi!

U srcu nacionalnog parka Tara

Dečje odmaralište Mitrovac, smešteno je na istoimenoj visoravni planine tare, u srcu nacionalnog parka Tara, na nadmorskoj visini od 1082 m. Locirano je 190 km od Novog Pazara. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima i izuzetno bogatstvo biljnog i životinjskog sveta. Odmaralište se sastoji od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni a preostalih šest dečji paviljoni. U sklopu odmarališta nalazi se recepcija, restoran, biblioteka, ambulanta sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24-časa, diskoteka, sala za zabavu, zatvoreni bazen. Odmaralište raspolaže i travnatim fudbalskim terenom, kompleksom terena za male sportove, igralištem za decu sa ljuljaškama, penjalicama, klackalicama. Tokom boravka dece organizuju se šetnje i izleti do: tepih livade, doline šetaca, tišovog drveta, oštre stene, kozije stene, banjske stene, vidikovca i jezera zaovine, izlet do lovačke čeke- čeka za medvede, obilazak hranilice za srne, poseta lovačke kuće-zamka za vukove.

DOĐI I DOŽIVI

>> BEST kamp << NAJZABAVNIJI KAMP U ZEMLJI!

CENA na 6 rata

  • 5 dana/4 punih pansiona (doručak, ručak, večera),“Best Kamp”; smeštaj u posebnim jedinicama, Prevoz
  • Četiri segmenta aktivnosti:
  • I Edukacija – Naučne kreativne umetničke radionice
  • II sport, rekreacija i avantura, vožnja bagija (motori na 4 točka), Zip-line (spust niz žicu), paintball, igre na bazenu veštačka stena, zorbing (Velike lopte), bubble fudbal (male lopte), jahanje konja, streličarsvo, mačevanje, Igre bez granica,  fudbal,  košarka….
  • III priroda u zdrav život – Mladi izvidači, postavljanje šatora, orjentiring potraga za blagom (Foto safari), logorska vatra, ekološka radionica
  • IV zabava Žurke – maskenbal, koreografije, karaoke, večernja animacija, talenat šou…. ..),
  • Lica za brigu o deci, rekreatori i animatori, Lekarski nadzor 24h dnevno; osiguranje učesnika kampa, Boravišna taksa
Kontakt159

U CENU JE URAČUNATO

Petodnevni boravak - četiri noći u periodu Aprila 2019. god. Ishrana je na bazi punog pansiona (tri obroka i užina) i u potpunosti prilagođena deci. Smeštaj dece u objektu Mitrovac na Tari u višekrevetnim sobama (nema kreveta na sprat) obezbeđeno korišćenje sadržaja i prostorija u objektu (bazena, učionica, tv sala, sala za društvene igre, diskoteka, sportskih terena) obezbeđen prevoz turističkim autobusima. Obezbeđena zdravstvena zaštita (lekar u objektu na raspolaganju 24 h). Obezbeđena lica za brigu o deci, rekreatori i animatori kao i kompletan program rekreacije i animacije.
Sva deca su osigurana ceo aranžman je dat na više rata (do juna 2019.God.)

Mitrovac Na Tari

Prolećno, zabavno - edukativna škola u prirodi!

Dečje odmaralište mitrovac, smešteno je na istoimenoj visoravni planine tare, u srcu nacionalnog parka tara, na nadmorskoj visini od 1082 m. Locirano je 190 km od novog pazara. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima i izuzetno bogatstvo biljnog i životinjskog sveta. Odmaralište se sastoji od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni a preostalih šest dečji paviljoni. U sklopu odmarališta nalazi se recepcija, restoran, biblioteka, ambulanta sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24-časa, diskoteka, sala za zabavu, zatvoreni bazen.

Odmaralište raspolaže i travnatim fudbalskim terenom, kompleksom terena za male sportove, igralištem za decu sa ljuljaškama, penjalicama, klackalicama. Tokom boravka dece organizuju se šetnje i izleti do: tepih livade, doline šetaca, tišovog drveta, oštre stene, kozije stene, banjske stene, vidikovca i jezera zaovine, izlet do lovačke čeke- čeka za medvede, obilazak hranilice za srne, poseta lovačke kuće-zamka za vukove.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/