Čanj 2018

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Sutomora. Čanjska uvala, u kojoj se nalazi ovo naselje, ima jednu od najlepših šljjunkovitih plaža na crnogorskom primorju, koja se prostire dužinom od 1200 metara. Prednost ovog letovališta je to što je izolovano od velikih saobraćajnica, pa čitava porodica može da uživa u prijatnom odmoru. Toplo more, peščana plaža, prijatna sredozemna klima, plavetnilo i parkovi uticali su na to da Čanj postane jedno od najposećenijih turističkih destinacija u Crnoj Gori.
Turističko naselje “Biserna obala” Čanj ima oko 1700 kreveta sa preko 900 soba u hotelima “Biserna obala” , “Zlatibor”, depadansima “Bakar” i “Krušik” i paviljonima.
Naselje ima tri restorana sa preko 1200 mesta, letnje bašte i terase, aperitiv i kafe bar i poslastičarnicu. Posebno je pogodno za porodice sa malom decom, zbog zabrane saobraćaja u naselju.

Preuzmi cenovnik

Hoteli

Depadans "Bakar "Čanj

Čanj

Depadans "Bakar" se nalazi u središtu naselja, pored Centralne recepcije. Poznat je po najprostranijim sobama. Gosti se hrane u centralnom restoranu, na samoj obali. Usluga je pun pansion sve vreme rada depadansa. U nedostatak mu se može ubrojiti to da ima 5 spratova, a ne postoji lift.

više

depadans "Krušik" Čanj

Depadans "Krušik" se nalazi iza hotela "Biserna obala" i gosti se hrane u restoranu hotela "Biserna obala". Sobe su prostrane i svetle, dvokrevetne i trokrevetne. Sve sobe gledaju na more. Ishrana je na bazi polupansiona (švedski sto) u sezoni (08.07. - 26.08), a van sezone je na bazi punog pansiona (klasična usluga).

više

Paviljoni T.N. "Biserna obala" Čanj

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, sa kupatilom i terasom.

više