Grčka – olimpska regija – Paralia 2017

Pieria i Olimp su mesta koja poznajete uglavnom iz grčke mitologije ili iz priča onih koji su ih već posetili. U azurnim vodama Mediterana, koje okružuju Pieriu i obale Olimpa, čeka Vas pravi izazov. Putovanje osećanja, slika, boja mora i božanstvenog povetarca koji se spušta sa vrha mitskog Olimpa na njegove rajske obale. U Pierii ćete naći odmor, rekreaciju, avanturu, kao i udobno prebivalište i uspomene koje će Vas pratiti dugi niz godina. Ovde ćete shvatiti zašto su bogovi odabrali baš Olimp za svoje sedište. Osim svoje neiscrpne prirodne lepote, Pieria čuva i uzbudljive kulturne i arheološke spomenike.

Paralija se nalazi u oblasti Pieria – Katerini, 70 km od Soluna prema Atini. Omiljeno letovalište naših turista je svakako Paralija. Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp i 6 km od grada Katerini. Paraliju i Olympic Beach povezuje prelepa peščana plaža, koja omogućava gostima ugodan boravak i bavljenje mnogim sportovima na vodi. Mnoštvo radnji, restorana, taverni, kafića i diskoteka obeležje su Paralije, što Vam omogućava nezaboravno letovanje i provod za svačiji ukus. Dobro došli u Paraliju!

Preuzmi cenovnik

Hoteli

Vila ESTIA sa dvorištem

GPS KOORDINATE 40°15’55.7″N 22°35’44.1″E

Izuzetno lepa vila, koja ima izvanrednu lokaciju jer se nalazi u centralnom delu Paralije. Udaljena je 80 m od plaže, a u neposrednoj blizini su naše ostale vile u Paraliji.Vila ima uređeno dvorište sa prepoznatljivim palmama i drvetom banane. Vila ESTIA u zelenilu raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe, kao i duplex apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo-TWC, terasu, TV i AC (klima nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 5 € po danu). Studio u prizemlju je prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom. Studiji za smeštaj četiri osobe su prostrani sa izdvojenom kuhinjom i komfornom terasom, koje toplo preporučujemo porodicama sa decom. Gostima su na raspolaganju bežični internet i roštilj u dvorištu. U svim studijima i apartmanima posteljina se menja na 5 dana. Apartmani su duplex sa dve odvojene spavaće sobe. Francuski ležajevi su širine 130-140 cm. Singl ležajevi su širine 80-90 cm. U studijima i apartmanu na četvrtom spratu klima je uračunata u cenu. U prizemlju vile ESTIA nalazi se market “Grčko blago”, koji u svojoj ponudi ima veliki broj tradicionalnih grčkih proizvoda po veoma pristupačnim cenama. Tokom vašeg boravka u vili ESTIA na raspolaganju će Vam biti ljubazne gazde vile, Nikos i Babis, koji govore srpski jezik i zbog kojih se naši putnici godinama vraćaju u Paraliju. Vila ESTIA zbog broja ležajeva, strukture studija i apartmana pogodna je za smeštaj organizovanih grupa, škola, sindikata. Lekarska ordinacija doktora Sotirisa nalazi se takođe u prizemlju vile ESTIA. Ovo je jedna od pet friendly vila koja dozvoljava boravak malih kućnih ljubimaca do 10 kg. Vila ne poseduje svoj parking, ali se u neposrednoj blizini vile ESTIA u Paraliji nalazi javni parking, koji se besplatan.

više

Vila SOTOS

GPS koordinate: 40.264509, 22.595688

Vila SOTOS u centru Paralije nudi sve što je potrebno za udoban boravak na moru. Nalazi se u centralnom delu Paralije, na 60 m udaljenosti od plaže. U prizemlju vile smešten je supermarket. Okružena je kafićima, tavernama, prodavnicama suvenira, girosa. Nedaleko od vile SOTOS nalaze se pekare i prodavnica sa tradicionalnim grčkim proizvodima“ Grčko blago“. Vila SOTOS u centru Paralije poseduje studije za smeštaj dve i tri osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, terasu sa tendom, kupatilo-TWC, terasu, TV i AC (klima nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 5 € po danu). Francuski ležajevi su širine 130-140 cm. Singl ležajevi su širine 80-90 cm. Gostima je na raspolaganju bežični internet. Posteljina se menja na 5 dana. Besplatan javni parking u Paraliji se nalazi na 50 metara od vile SOTOS . U neposrednoj blizini se nalazi i naša druga vila u Paraliji ESTIA.

više