Grčka ostrvo Evia – Pefki 2017

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Pefki, Limini i Edipsos, od kojih je Pefki pravi raj za naše turiste.

Preuzmi cenovnik

Hoteli

Vila PANAJOTU CLEOPATRA Evia

GPS KOORDINATE: 39°00´64.34˝N / 23°20´94.38˝E

Jedna od naših najtraženijih vila i ove godine u ponudi na ostrvu Evia u mestu Pefki, je vila PANAJOTU CLEOPATRA. Smeštena je u centralnom delu mesta, u prvoj ulici, preko puta mora. Odlično pozicionirana, jer se u neposrednoj blizini nalaze mnogobrojne taverne, marketi, giromanije, mesara, apoteka i frizerski salon. Nedaleko od vile PANAJOTU CLEOPATRA je marina od koje polaze turistički brodovi za Skijatos i mnoge druge izlete. U prizemlju vile nalazi se pekara gde možete svaki dan kupiti sveža peciva i hleb, kao i tradicionalne grčke slatkiše. Vila PANAJOTU CLEOPATRA raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Za one koji žele da uživaju gledajući jedinstven zalazak sunca na moru, vila PANAJOTU CLEOPATRA poseduje apartman i studije sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu sa komarnikom , TV i AC (klima uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje sopstveni parking, uređeno dvorište, roštilj i internet koji su gostima na raspolaganju. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm. Singl ležajevi su širine 100 cm. Letujte u vili PANAJOTU CLEOPATRA i proverite zašto se naši putnici vraćaju u Pefki.

više

Vila KAVO DORO sa pogledom na more

GPS KOORDINATE: 39°01´19.45˝N / 23°21´25.34˝E

U ponudi za leto 2017. na ostrvu Evia, mesto Pefki, izdvajamo vilu KAVO DORO, koja se nalazi u prvoj ulici, preko puta mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe. Za one koji žele da uživaju gledajući izlazak i zalazak sunca na moru, vila KAVO DORO poseduje studije sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu sa komarnikom, TV i AC (klima uračunata u cenu). Vila ima internet koji je gostima na raspolaganju. U svim studijima posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm dok su singl ležajevi širine 100 cm. U sklopu vile KAVO DORO nalazi se restoran-picerija gde po povoljnim cenama možete uživati u tradicionalno pripremljenoj pasti, picama i kvalitetnom grčkom vinu. Restoran- picerija KAVO DORO poseduje deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, gde je dovoljno da od ljubaznih konobara naručite piće i možete uzivati u odmoru u grčkom stilu.

više

Vila MARIA LOUIZA vila sa bazenom

GPS KOORDINATE: 39°01´06.82˝N / 23°21´63.06˝E

Vila MARIA LOUIZA sa bazenom, dragulj naše ponude u Pefkiju, spada u kategoriju Aparhotela. Smeštena je 200 m od mora i plaže i okružena cvetnim vrtovima u kojima se nalazi bazen, kao i mini dečije igralište. Vila MARIA LOUIZA poseduje i restoran, gde možete doručkovati tradicionalni Grčki doručak, kao i bar koji nudi piće, kafu... koja se služi i pored bazena. Vila MARIA LOUIZA raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, kao i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem sa pogledom na vrt i na planinu. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju (zajedno sa malom električnom rernom), kupatilo (peškiri) – TWC, terasu sa komarnikom, TV i AC (klima uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Studiji u prizemlju su prilagođeni za boravak osoba sa invaliditetom. Francuski ležajevi su širine 150 cm. Singl ležajevi su širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Korišćenje interneta je besplatno. Besplatan parking u sklopu objekta.

više

Vila DIMITRA sa dvoristem

GPS KOORDINATE: 39°00´62.10˝N / 23°21´00.94˝E

Vila DIMITRA sa dvorištem nalazi u centralnom delu mesta Pefki u neposrednoj blizini marine. Smeštena je u neprometnoj, drugoj ulici na samo 40m od mora. Okružena je dvorištem sa prelepim zelenilom koje ovu vili odvaja od ostalih. Pored vile se nalazi mini igralište za decu. Vila DIMITRA raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu i fizički odvojenu kuhinju ,kupatilo (peškiri) -TWC, terasu sa komarnikom, TV i AC (klima je uračunata u cenu ). Sobe su prostrane i komforne. Svaki studio i apartman ima zasebnu terasu. Peškiri i posteljina se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm . Singl ležajevi su širine 100 cm. Gostima je na raspolaganju internet koji je besplatan. Na šetalištu, nedaleko od vile DIMITRE, pored mora nalazi se veliki broj taverni, giromanija, picerija, kafića, poslastičarnica i mini pijaca na platou ispred marine. Preporučujemo vam da probate giros u „Giromaniji“, koja se nalazi u glavnoj ulici, čiji su vlasnici ujedno i vlasnici vile DIMITRA.

više