LETOVANJE DECE - BUDVA 2020

Budva, prelepi primorski grad na Jadranu je glavni turistički centar Crne Gore. Unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje
budvanski Stari grad se nalaze brojni turistički objekti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana.
Turistički sadržaj ovog grada obogaćuju i tradicionalne manifestacije kulture, zabave, nauke. Posebna priča je noćni život po kome je Budva takođe poznata, njene ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava. Na kraju tu je i tradicionalno gostoprimstvo koje ce Vaš boravak ovde učiniti još ugodnijim.

VILA EDB

LETO 2020

Vila „EDB*“ je objekat udaljen od hotela „PARK**“ 300 metara, kapaciteta 100 ležajeva. Sobe su trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sa kupatilima. Određeni broj soba ima i frižider i terase.

CENA OBUHVATA: 7 POLUPANSIONA (švedski sto: doručak i večera, ishrana u hotelu “Park”*** ), smeštaj u trokrevetnim , četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama u vili “EDB”, boravišnu taksu, autobuski prevoz

POPUSTI I DOPLATE: 1 GRATIS na 10 za nastavno osoblje; doplata za 1/1 sobu 50% cene

CENA NE OBUHVATA fakultativne izlete i lične troškove

PLAĆANJE: Cena je izražena u evrima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate u više mesečnih rata, s tim da poslednja rata dospeva 10.09.2020. godine. Za rate koje dospevaju po završetku usluge, neophodno je dostaviti garanciju plaćanja (adminsistrativna zabrana ili čekovi građana).

275 Evra

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/