O Nama

Preduzeće za turizam, trgovinu i usluge “DEST” d.o.o. je počelo sa radom 1993. godine, a 1996. godine probija se na turističko tržište Srbije, organizacijom dečjeg i omladinskog turizma, najviše ekskurzija i rekreativnih nastava,  u regionu Novog Pazara. Preduzeće je 2011. godine dobilo licencu OTP licencu br. 56/2011.

U želji da proširi svoj uticaj na turističkoj mapi Srbijie, preduzeće se proširilo i na teritoriju Vojvodine, a 2016. godine je otvorena i agencija u Beogradu. Do 2015. godine, “DEST” je svoju ponudu bazirao na dečjem i omladinskom turizmu u, a sada su u ponudi i aranžmani za drugačije ciljne grupe, sindikate i individualce, na destinacijama u Srbiji, Crnoj Gori, Grčkoj, preko evropskih metropola, pa sve do dalekih destinacija.

Menadžment “DEST”-a čine mladi, energični ljudi, čiji je cilj da prepoznaju potrebe i želje svojih klijenata, kao i da im svojim savetima i iskustvom učine odmor najboljim za uloženi novac. Trudimo se da svakom klijentu priđemo maksimalno profesionalno, a opet  i ljudski i sa razumevanjem njegovih potreba. Zbog toga, budite uvereni da će Vaš odmor sa nama biti pravo zadovojlstvo, a mi garantujemo da ćemo opravdati Vaše poverenje.

Vaš “DEST”

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/