Polisa privatnosti

Polisa privatnosti

Polisa privatnosti daje detaljna objašnjenja o načinu prikupljanja i korišćenja Vaših ličnih podataka putem sajta.

Turistička agencija DEST je posvećena zaštiti Vaše privatnosti.

Turistička agencija DEST nikada neće objaviti Vaše lične informacije trećoj strani, osim u slučajevima koji su objašnjeni u nastavku:
– ako državni organ ili pravni zastupnih sudskim pozivom to zatraži, odnosno, podnese formalni zahtev za otkrivanje informacija koje mogu biti u vezi sa počiniteljem ili krivičnim delom u pripremi

Informacije o Vašem korišćenju sajta se mogu sakupljati koristiće logove pristupa serveru i kolačića (cookies) za praćenje pristupa.

Sakupljene informacije sadrže sledeće (podaci koji se obično prikupljaju u statističke svrhe):

  • IP adesu sa koje pristupate vebsajtu. Svaki računar priključen na internet dobija ime domena i niz brojeva, koje služe kao adresa tog računara (IP adresa). Kada posetilac zatraži neku stranicu, naši serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu to posetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama, izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Informacije prikupljene na ovaj način koristimo za podatke o ukupnom prometu i eventualnu zloupotrebu.
  • Vrstu internet pretraživača i operativnog sistema koji se koristi za pristup sajtu
  • Datum i vreme pristupa
  • Stranice kojima ste pristupili
  • Adresu stranice preko koje ste došli na naš vebsajt

Ove informacije koristimo kako bi vebsajt učinili pristupačnijim krajnjim korisnicima i bolje razumeli kako i kada se koristi.

Korišćenjem ovog sajta, pristajete na navedeno prikupljanje informacija u okviru datih ograničenja.

U slučaju korišćenja usluga ili proizvoda turističke agencije DEST, moguće je da će nam biti potrebne dodatne informacije sa Vaše strane, osim gore navedenih.

Antispam politika
Turistička agencija DEST nudi informacije oslobođene spam-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili u skladu sa ovom polisom.

Povezane internet stranice
Morate biti svesni da druge internet stranice do kojih možete doći koristeći linkove na sajtu turističke agenicje DEST mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba. Turistička agencija DEST ne može da garantuje ispravnost internet linkova i internet stranica koje su povezane sa ovim sajtom i ne može da odgovara za njihov sadržaj i/ili ažuriranje i ne preuzima odgovornost sa politiku privatnosti spoljašnjih veb stranica povezanih sa ovom veb stranicom.

Informacije o sigurnosti na internetu
Sajt turističke agencije DEST može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaja njihovih veb sajtova ili oglasa.
Molimo Vas da proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Upotreba informacija
Moguće je da ćemo koristiti informacije da bismo, na primer, pružili neku uslugu, osigurali pravilno korišćenje i funkcionisanje sajta, izmerili interesovanje posetilaca za različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte ili ste to već ranije učinili, možda ćemo Vam slati poruke elektronskom poštom. Takve ponude se mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom korespodencije sa nama.

Deca
Ovaj sajt ne koristi stranice za namerno prikupljanje podataka od dece, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima. Sadržaj sajta turističke agencije DEST je u potpunosti prilagođen svim uzrastima. Ne sadrži nasilan ili agresivan sadržaj, sadržaj koji vređa po verskoj, nacionalnoj, polnoj, starosnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Prihvatanje politike privatnosti
Koristeći ovaj sajt, Vi prihvatate politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa politikom privatnosti, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

Promena politike privatnosti
Turistička agencija DEST zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni politiku privatnosti bez obaveze da Vas obavesti o toj promeni. Budite slobodni da periodično posetite naš sajt i proverite postoje li promene politike privatnosti.
Sve izmene politike privatnosti biće objavljene ovde, kako biste u potpunosti bili obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

Kontaktirajte nas
Ako imate piranja u vezi ove polise privatnosti, kontaktirajte nas.

 

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/