Sportski centar “Okanik” - Mataruška Banja

..za sportiste, predškolce, osnovce, srednjoškolce..

Ovaj program vam pruža mogućnost da organizujete boravak Vaših članova u Mataruškoj Banji u objektima Sportskog centra „Okanik“. Tu je do sada realizovam veliki broj aktivnosti kao što su: sportski kampovi, sportske pripreme i sportska takmičenja, turniri, festivali KUD-ova iz zemlje i inostranstva, velike sportske manifestacije i sl.. Sportski centar „Okanik“ ima izvanredne uslove, terene i sale za realizaciju brojnih sadržaja (fudbal, odbojka, košarka, rukomet, borilački sportovi itd…) za sve uzraste, a fantastična lokacija pruža mogućnost i za uživanje u turističkom boravku.

Mataruška Banja je jedna od najlepših i najlekovitijih banja naše zemlje. Prirodne lepote i kulturno-istorijski spomenci čine je fantastičnom lokacijom za odmor i turističke obilaske. Sportski centar “Okanik” poseduje smeštajni kapacitet od oko 180 ležaja u više objekata, restoran kapaciteta 500 osoba, kafe bar-poslastičarnicu.

Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sa kupatilom. Objekat ima izuzetne sportske terene na otvorenom, (košarka, mali fudbal, odbojka, rukomet), travnate fudbalske terene, profesionalnu balon salu, bazen na otvorenom i salu za različite aktivnosti (diskoteke, žurke, učionice)

CENA PANSIONA: 2.160,00 dinara dnevno po osobi

GRATISI: Odobrava se 1 gratis za trenera na 10 plativih osoba

CENA OBUHVATA: Pun pansion – pojačana sportska ishrana (tri obroka: doručak, ručak, večera) klasično usluživanje, smeštaj učesnika u izabranom objektu, korišćenje terena i ostalih sportsko -rekreativnih sadržaja u dnevnim i večernjim terminima (sa reflektorima), korišćenje prostorija i sala objekata, korišćenje bazena.

CENA NE OBUHVATA:

Boravišnu taksu i osiguranje, prevoz, faktultativne izlete i lične troškove.

PLAĆANJE: Cene su izražene u dinarima. Plaćanje je u više mesečnih rata uz garanciju plaćanja.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/