Sportski centar “Okanik” - Mataruška Banja

..za sportiste, predškolce, osnovce, srednjoškolce..

Sportski centar “Okanik” nalazi se u Mataruškoj Banji, jednoj od najlepših i najlekovitijih banja naše zemlje. Prirodne lepote i kulturno – istorijski spomenci čine je fantastičnom lokacijom za odmor i turističke obilaske. Mataruška Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, na 200km od Beograda i na 9km od Kraljeva.

Idealni zdravstveno klimatski uslovi čine je odličnom lokacijom za pripreme sportista, sportske kampove, za nastavu u prirodi, ekskurzije. Sportski centar “Okanik”poseduje oko 180 ležaja smeštajnih kapaciteta u više objekata, restoran kapaciteta 500 osoba, kafe bar-poslastičarnicu. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sa kupatilom. Objekat ima izuzetne sportske terene na otvorenom za košarku, mali fudbal, odbojka, rukomet, travnate fudbalske terene, profesionalnu balon salu, bazen na otvorenom i salu za različite aktivnosti (diskoteke, žurke, učionice..)

CENOVNIK ZA SPORTSKE PRIPREME  I SPORTSKE KAMPOVE ZA LETO 2020

CENA OBUHVATA: Pun pansion-pojačana sportska ishrana (tri obroka: doručak, ručak, večera) – klasično usluživanje, smeštaj učesnika u izabranom objektu, korišćenje terena i ostalih sportsko
rekreativnih sadržaja u dnevnim i večernjim terminima (sa reflektorima), korišćenje prostorija i sala objekata, korišćenje bazena, pranje i peglanje sportske opreme, rekvizite.

CENA NE OBUHVATA: Boravišnu taksu i osiguranje, prevoz, faktultativne izlete i lične troškove.

PLAĆANJE: Cene su izražene u evrima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS u više mesčrnih rata uz garanciju plaćanja.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/