Sportske pripreme i festivali - Dest Travel

Sportske pripreme i festivali

Ovaj program vam pruža mogućnost da organizujete boravak članova kluba u Mataruškoj Banji u Sportskom centru „Okanik“. U ovom objetu su do sada realizovane brojne aktivnosti sportskih kampova, sportskih priprema i sportskih takmičenja, turniri, fetivali KUD-ova iz zemlje i inostranstva, velike sportske manifestacije i sl..Objekat ima izvanredne uslove, terene i sale za realizaciju brojnih sadržaja (fudbal, odbojka, košarka, rukomet, borilački sportovi itd…) za sve uzraste, a fantastičana lokacija pruža mogućnost i za uživanje u turističkom boravku.

SC Okanik - Mataruška banja

Mataruška banja je jedna od najlepših i najlekovitijih banja naše zemlje. Prirodne lepote i kulturno – istorijski spomenci čine je fantastičnom lokacijom za odmor i turističke obilaske. Sportski centar “Okanik”poseduje oko 180 ležaja smeštajnih kapaciteta u više objekata, resotran kapaciteta 500 osoba, kafe bar-poslastičarnicu. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sa kupatilom. Objekat ima izuzetne sportske terene na otvorenom, (košarka, mali fudbal, odbojka, rukomet), travnati fudbalski teren, profesionalnu balon salu, bazen na otvorenom i salu za različite aktivnosti (diskoteke, žurke, učionice..)

CENA OBUHVATA: Pun pansion-pojačana sportska ishrana (tri obroka: doručak, ručak, večera) – klasično usluživanje, smeštaj učesnika u izabranom objektu, korišćenje terena i ostalih sportsko –
rekreativnih sadržaja u dnevnim i večernjim terminima (sa reflektorima), korišćenje prostorija i sala objekata, korišćenje bazena, paranje i peglanje sportske opreme, rekvizite.

CENA NE OBUHVATA: Boravišnu taksu i osiguranje, prevoz, faktultativne izlete i lične troškove.

PLAĆANJE: Cene su izražene u evrima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS u više mesčrnih rata uz garanciju plaćanja.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/