NAUČNO OBRAZOVNO KULTURNI CENTAR „VUK KARADŽIĆ“ U TRŠIĆU

...idealno mesto za vašu nastavu u prirodi, ekskurziju, letovanje, zimovanje, kamp, studijsko putovanje....

Naučno Obrazovno-kulturni centar „Vuk Karadžić“ se nalazi se u Tršiću, u blizini rodne kuća Vuka Stefanovića Karadžića. Od Beograda je udalјen 150km, od grada Loznice 6km, a od Banje Kovilјače 15km. U blizini se nalazi planina Gučevo, reka Drina i manastir Tronoša.
Naučno Obrazovno-kulturni centar (NOKC) „Vuk Karadžić“ je jedinstvena ustanova ovakvog tipa u našoj zemlјi, osnovana sa cilјem organizacije naučno-obrazovnih skupova, seminara, okruglih stolova, kampova, radionica, kolonija, programa i projekata iz oblasti društvenih, prirodnih nauka, kulture i umetnosti, sporta, turizma .
Centar organizuje i realizuje nastavu u prirodi za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, ekskurzije za učenike osnovnih i srednjih škola, sportske kao i zabavno edukativne kampove i radionice za mlade kako iz naše zemlјe tako i iz zemalјa regiona, takmičenja iz različitih oblasti.

Sportski Centar “Okanik” - Mataruška Banja

Sportski centar “Okanik” nalazi se u Mataruškoj Banji, jednoj od najlepših i najlekovitijih banja naše zemlje. Prirodne lepote i kulturno – istorijski spomenci čine je fantastičnom lokacijom za odmor i turističke obilaske. Mataruška Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, na 200km od Beograda i na 9km od Kraljeva.

Idealni zdravstveno klimatski uslovi čine je odličnom lokacijom za pripreme sportista, sportske kampove, za nastavu u prirodi, ekskurzije. Sportski centar “Okanik”poseduje oko 180 ležaja smeštajnih kapaciteta u više objekata, restoran kapaciteta 500 osoba, kafe bar-poslastičarnicu. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sa kupatilom. Objekat ima izuzetne sportske terene na otvorenom za košarku, mali fudbal, odbojka, rukomet, travnate fudbalske terene, profesionalnu balon salu, bazen na otvorenom i salu za različite aktivnosti (diskoteke, žurke, učionice..)

Hotel Žiča

Hotel Žiča kompletno renoviran 2017. godine. Gostima su na raspolaganju udobne sobe sa kupatilom, otvoreni bazen i sezonski otvoren bazen, besplatni bežični internet, kao i uživanje u prelepom okruženju.

Mitrovac Na Tari 2020

Dečje odmaralište Mitrovac, smešteno je na istoimenoj visoravni planine Tare, u srcu nacionalnog parka Tara, na nadmorskoj visini od 1082 m. Locirano je 190 km od Novog Pazara. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima i izuzetno bogatstvo biljnog i životinjskog sveta.
Odmaralište se sastoji od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni a preostalih šest dečji paviljoni. U sklopu odmarališta nalazi se recepcija, restoran, biblioteka, ambulanta sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24-časa, diskoteka, sala za zabavu, zatvoreni bazen.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/