ODMARALIŠTE „SREBRNO JEZERO“

Srebrno jezero se nalazi na oko 5 km od Velikog Gradišta, nedaleko od ušća Peka u Dunav, u severoistočnom delu Srbije. Nastalo je pregrađivanjem Dunavca (rukavac Dunava) kod sela Zatonje, kako bi se priobalje ramskog rita zaštitilo od podzemnih voda. Srebrno jezero ima oblik luka, zauzima površinu od 4 km2, dugačko je 14 km, široko 300 m i duboko oko 13 m. Jezero je dobilo ime po odsjaju koji se stvara na površini vode u popodnevnim satima.

  • Polupansion u 1/2 sobi dnevno: 3.150,00 din
  • Dete od 2-7 godina na posebnom ležaju – 1.625,00 din
  • Dete od 7-12 godina na posebnom ležaju – 1.940,00 din

Odmaralište “Promenada” - Vrnjačka Banja

“Promenada” je objekat koji raspolaže sa 165 ležaja u kategoriji apartmana, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo i telefon, a pojedine sobe imaju terasu i TV prijemnike. Objekat ima TV salu, salu za konferencije (kapacitet oko 150 osoba), letnju terasu, aperitiv bar, internet salu. Restoran nudi izbor klasične i nacionalne kuhinje i pripremu dijetalnih obroka. Usluga je na bazi punog pansiona.

  • Pun pansion dnevno: 1.950,00 din
  • Od 01.07. do 01.09. cena se uvećava za 100,00 din dnevno

NAUČNO OBRAZOVNO KULTURNI CENTAR „VUK KARADŽIĆ“ U TRŠIĆU

...idealno mesto za vašu nastavu u prirodi, ekskurziju, letovanje, zimovanje, kamp, studijsko putovanje....

Naučno Obrazovno-kulturni centar „Vuk Karadžić“ se nalazi se u Tršiću, u blizini rodne kuća Vuka Stefanovića Karadžića. Od Beograda je udalјen 150km, od grada Loznice 6km, a od Banje Kovilјače 15km. U blizini se nalazi planina Gučevo, reka Drina i manastir Tronoša.
Naučno Obrazovno-kulturni centar (NOKC) „Vuk Karadžić“ je jedinstvena ustanova ovakvog tipa u našoj zemlјi, osnovana sa cilјem organizacije naučno-obrazovnih skupova, seminara, okruglih stolova, kampova, radionica, kolonija, programa i projekata iz oblasti društvenih, prirodnih nauka, kulture i umetnosti, sporta, turizma .
Centar organizuje i realizuje nastavu u prirodi za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, ekskurzije za učenike osnovnih i srednjih škola, sportske kao i zabavno edukativne kampove i radionice za mlade kako iz naše zemlјe tako i iz zemalјa regiona, takmičenja iz različitih oblasti.

  • Pun pansion u 1/2 sobi dnevno: 2.600, din

Hotel ``Moravica`` Sokobanja

Ako tražite smeštaj u Sokobanji u izvanrednom prirodnom ambijentu gde se susreću šumovito podnožje planine Ozren i uvek bistra reka Moravica,naći ćete HOTEL “MORAVICU“ sa tri zvezdice. Uzvišenje kraj reke, na kome je lociran hotel, omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu, što pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja.

  • Pun pansion u 1/2 sobi dnevno: 2.750,00 din
  • Pun pansion u 1/3 sobi dnevno: 2.500,00 din
  • Doplata za sobu sa klimom dnevno: 400,00 din
Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/