PLANINARSKI KAMP - KOPAONIK 2021

Planinarski kamp Kopaonik se realizuje uz podršku Komisije za rad sa mladima Planinarskog saveza Srbije. Kamp je namenjen mladima sa ciljem da ih nauči da poštuju prirodu, da se u njoj snalaze i da je vole.
Planinarski kamp predstavlja obuku u praksi - prirodi, kao segmet novog izbornog predmeta Planinarstvo - bravak u prirodi. Pored predavanja i radionica, deca-mladi će imati priliku i da se zabave koristeći letnje sadržaje Skijališta Srbije, kao i da jedan dan provedu na kupanju na bazenima u Jošaničkoj banji.

SREBRNA LISICA

PLANINSKI KAMP 2021

Smeštaj učesnika je u hotelu „Srebrna lisica“*** koji se nalazi u samom srcu ski-centra u okviru Nacionalnog parka Kopaonik, pored bujne šume smrče s jedne strane i sa širokim pogledom na kopaonički pejsaž kojim dominira Kukavica. Objektat je visoke kategorije i poseduju izuzetne uslove i bogato iskustvo u realizaciji kampova.

Program putovanja:

2. dan: Polazak u jutarnjim časovima, dolazak u objekat, smeštaj u sobama od 14 h, ručak, večera, noćenje
2-6. dan: Doručak, ručak, večera, noćenje
7. dan: Doručak, napuštanje soba do 9 h, polazak sa Kopaonika, dolazak u večernjim časovima.

Aranžman obuhvata:

Boravak sedam dana – šest noći sa smeštajem u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama i ishranu punog panisona (doručak i večera – švedski sto, ručak – usluživanje);

Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;

Kamp se izvodi u realizaciji instruktora – licenciranih planinskih vodiča delegiranih od strane Komisije za mlade Planinarskog saveza Srbije. Teme: topografija – orijentacija u prostoru – orijentiring, osnovi meterologije, podizanje šatora, improvizovana skloništa, spremanje logoroske i kamperske vatre, boravak u planini, ekologija i planinarska etika.

Kompletan celodnevni program rekreacije i animacije; korišćenje adrenalinskih sadržaja Skijališta Srbije: bob na šinama, vožnja žičarom, avantura park, tjubing, zip line, vožnja kvadom; izlet u Aqua park u Jošaničkoj banji i diskoteku za sve večeri boravka. Lekarski nadzor u objektu 24h.

Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd (za polaske iz drugih gradova doplata je 10 €)

Načini plaćanja:

Cena je izražena u evrima. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti. Mogućnost plaćanja u mesečnim ratama uz garanciju plaćanja (čekovi građana), s tim da poslednja rata dospeva najkasnije 7 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Otkazi i promene:

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja „DEST“-a

229 Eur
termini
14.07. - 20.07.2021.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

or

Sign in With...

  • https://www.facebook.com/DestTuristickaAgencija/notifications/